Wijkambities: Samen maken we Utrecht Noordwest - 2018 en verder

 

 

Het is weer tijd voor de nieuwe ambities van de wijk Noordwest. Iedere vier jaar halen we de wensen op van de bewoners, ondernemers en organisaties in de wijk. U kent de buurt natuurlijk als geen ander. Wat vindt u prettig aan uw buurt en welke dromen heeft u voor de wijk Noordwest?  We gaan drie maanden op pad. Allereerst met deze enquĂȘte en daarna via persoonlijk contact. U komt ons vast wel tegen bij evenementen zoals de braderie, in de winkelstraten en ook bij verenigingen, bewonersgroepen of clubhuizen. Meer informatie over de wijkambities van de gemeente Utrecht vindt u hier.

 

DE VRAGENLIJST EN HET FORUM OP DEZE WEBSITE ZIJN GESLOTEN

 

Nodig ons uit!

Bent u zelf lid van een groep en wilt u ook meepraten? Stuur dan namens uw bingoclub, voetbalteam, etc. een bericht en dan bekijken wij de mogelijkheden! In september gaan wij op verschillende locaties bij groepen mensen op bezoek voor een goed gesprek. 

Stuur een e-mail aan: noordwest@utrecht.nl

 

Praat mee op de braderie!

Wij staan de hele dag klaar met gratis koffie en een luisterend oor. Dus plof op de bank en vertel ons wat je vindt van jouw buurt en hoe het zou moeten zijn!

 

Braderie: 3 september, Amsterdamsestraatweg

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Blijf op de hoogte!

Abonneert u op de nieuwsbrief van Wijk Noordwest.

Wanneer kan ik meedenken?